Καλώς ήρθατε στην Pandora

Στα πιο εξελιγμένα αντικλεπτικά συστήματα προστασίας για μηχανές.

Hands Free mode

Total Protection

GPS / GLONASS

User Friendly

Σύστηματα Προστασίας
Σχεδιασμένα Ειδικά για Μηχανές

Pandora Smart MOTO

pandora smart moto moto alarm
Το Pandora Smart Moto είναι ένα πλήρες σύστημα με ενσωματωμένο interface Bluetooth 4.2 και περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο δέκτη GPS / GLONASS και μοντέρνο οικονομικό GPRS / GSM-modem.

Pandora MOTO EU

pandora DXL-1100L moto alarm
Το σύστημα συναγερμού Pandora MOTO EU είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για την παροχή αξιόπιστης προστασίας για κάθε μηχανή. Η κεντρική μονάδα του συστήματος είναι τοποθετημένη σε αδιάβροχη θήκη και ο χειρισμός της ...

Άμεση Ενημέρωση

Με την τεχνολογία GSM και την δυνατότητα αποστολή SMS μηνυμάτων,
το Pandora θα σας ενημερώνει όσο μακριά κι αν βρίσκεστε.
Αποστολή Pandora

Η αποστολή της Pandora είναι o σχεδιασμός, η παραγωγή και η συνεχή βελτίωση της υψηλής ποιότητας των ηλεκτρονικών προϊόντων ενσωμάτωσης, με χρήση τεχνολογίας αιχμής, με σκοπό να είναι προσιτά και βολικά για τους πελάτες της.
Όραμα Pandora

Το όραμα της είναι να συνεχίσει να εισάγει την καινοτομία στην τεχνολογία, για να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον και να προωθήσει την παραδοσιακή ρωσική εφευρετικότητα.
Φιλοσοφία Pandora

Απαράμιλλη ποιότητα και σκληρή δουλειά. Επιδιώκει την αυτονομία και στον μικρότερο κύκλο παραγωγής καθώς αυτό μπορεί να επιτρέψει την ταχύτερη εφαρμογή νέων ιδεών στο σχεδιασμό νέων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Σχετικά με την Pandora

Η Pandora είναι μία Ρώσικη ιδιωτική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών ειδών, που ξεκίνησε το 2004 με την ίδρυση του πρώτου πειραματικού εργοστασίου εφαρμοσμένης μηχανικής στην πόλη Καλούγκα στην Δυτική Ρωσία. Αρχικά ξεκίνησε την παραγωγή συστημάτων ασφαλείας για αυτοκίνητα και σήμερα, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της, είναι σε θέση να παράγουν οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.

Το τμήμα έρευνας κι ανάπτυξης της εταιρείας Pandora αποτελείται από τους καλύτερους μηχανικούς, προγραμματιστές και σχεδιαστές που έχει να προσφέρει η ρωσική εκπαίδευση. Αποτελείται τόσο σε νέους όσο και σε μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπινο δυναμικό, που συνδυάζουν την αξιοπιστία της παραδοσιακής σοβιετικής μηχανικής με την τεχνολογία αιχμής με σκοπό την εκπόνηση ενός καινοτόμου ηλεκτρονικού κυκλώματος.

Το τμήμα παραγωγής και οι εργαζόμενοι των εργοστασίων τους, δείχνουν την πραγματική υπόσταση μιας λαμπρής εταιρείας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Pandora να είναι σε θέση να σχεδιάσει και να κατασκευάσει, σχεδόν οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κύκλωμα οποιασδήποτε πολυπλοκότητας.

0
10 χρόνια επιτυχίας και καινοτομίας
0
εργοστάσια παραγωγής
0
εργάτες γραμμής παραγωγής
0
m2 συνολική επιφάνεια υψηλής παραγωγής

Φωτογραφίες Pandora

Video Pandora

© 2017-2018 Pandora-moto. All Rights Reserved. Designed By Pandora-moto.gr